Regio

Werkstraf geëist tegen ontucht plegende docente Pierson College Den Bosch

19-02-2015 11:12

Als het aan het Openbaar Ministerie ligt moet geschiedenisdocente Hilde R. een taakstraf van tweehonderd uur uitvoeren, vanwege ontucht met minderjarige leerlingen van het Pierson College in Den Bosch. Ook eist het OM een voorwaardelijke celstraf van vier maanden. R. stuurde hen seksueel getinte berichten, waarin ze onder meer suggereerde de jongen in het weekend oraal te bevredigen.

Tongen, likken en spanken

Daarnaast zou ze met een leerling getongzoend hebben – R. houdt het op “stoeien” -, een jongen over zijn wang gelikt hebben – “geintje” – en een ander tijdens een schoolfeest op zijn billen geslagen hebben. Volgens R. ging het haar om de aandacht die ze van de leerlingen kreeg en leefde zij daarvan op.

Nadat de pikante Whatsapp-berichten van R. viraal gingen werd ze ontslagen. R. verklaarde voor de rechtbank met zelfmoordgedachten te hebben rondgelopen door de massale media-aandacht, zo schrijft Omroep Brabant. R. heeft een partner en een kind en is nog altijd samen maar haar partner, die haar tegenwoordig wat meer aandacht schenkt.