Regio

Zandvoort in de ban van tuinhuisje Wethouder Cohen

01-10-2014 14:45

Er is commotie ontstaan in Zandvoort, vanwege het tuinhuisje van wethouder Cohen. Zijn dochter gebruikt het tuinhuisje als schoonheidssalon en dat is in strijd met het bestemmingsplan. Ironisch genoeg valt Ruimtelijke Ordening onder de portefeuille van Cohen.

Schoonheidswerkzaamheden

De gemeente Zandvoort heeft een officieel persbericht de deur uitgedaan, waarin het tekst en uitleg geeft over de ontstane situatie. Na lang beraad van enkele wijze oude mannen is namelijk geconcludeerd dat het tuinhuisje niet als schoonheidssalon mag dienen en dochter Cohen dient dan ook per direct te kappen met haar schoonheidswerkzaamheden in de tuin. Dit tegen het zere been van wethouder Cohen, die het er niet bij laat zitten en “het strijdig gebruik niet wenst te staken”.

Enkele coalitiepartijen hebben ondertussen het vertrouwen in Cohen opgezegd. Zij zullen in de eerstvolgende raadsvergadering de kwestie aan de kaak stellen. Het volledige Officiële Persbericht van de gemeente Zandvoort leest u in de Zandvoortse Courant, waar anders?

Voetnoot: Het tuinhuisje op de foto is niet het tuinhuisje van wethouder Cohen en/of zijn dochter.