Regio

Nieuw: TPO-Regio

18-09-2014 13:21

Nieuw bij ThepostOnline: een totaalregio des nieuws-portal. Newspeak voor een nieuwe subsite: regio.thepostonline.nl. En daar vindt u, u raadt het nooit, dagelijks het aller-aller-aller-aller-beste regionieuws. Uit Rotterdam, Amsterdam en Den Haag maar ook uit Gelderland, Pekela, Urk en zelfs uit Limburg. Of het nu gaat om insecten des doods, roze wildbreiwerkjes of vuistdikke dossiers over afgeschoten zwijnen, wij hebben het allemaal voor u. Gepubliceerd op een handige pagina met regio-RSS-feeds en twitters van de bekende regionale omroepen. 

Uw chef TPO-regio: Joost Bakker.

Hij duidt: “Memphis Depay wordt ook wel ‘het diamantje van PSV genoemd’, maar er zijn meer diamantjes in Nederland. Nieuws- en opiniewebsite ThePostOnline (TPO) heeft de TPO Diamantjes. TPO Diamantjes zijn personen die zich belangeloos inspannen voor de regio en TPO geeft ze graag een plekje. Een manier om TPO Diamantje te worden is bijvoorbeeld het geven van een onthullende blik op de regio. TPO omschrijft dit soort mensen als ‘onzichtbare, maar voor de samenleving erg belangrijke personen’. De TPO-regio-bezoeker wordt in het zonnetje gezet met een wandeling door gans de Neerlandsche regionen.”

Da’s mooi Joost!

Verder: we hebben nog ruimte genoeg voor meer feeds en twitters dus als u uw regiofeed/twitter kwijt wilt op onze regiopagina stuur dan even een mailtje. Uiteraard zitten wij immer te springen om nieuwtips en links en alles wat met regio heeft te maken (ook uit Limburg), volgaarne mailen naar Joost Bakker ([email protected]).

(Voor al uw nieuws in het Frysk kunt u terecht bij Bas Paternotte.)

START!